Ποιοι είμαστε

Εμπειρία, τεχνογνωσία, αξιοπιστία

Η MAGICA FOURKA Facility Management A.E. ιδρύθηκε το 2008 από στελέχη του τομέα της καθαριότητος που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία νέα, δυναμική, πρωτοποριακή εταιρεία. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Χαλάνδρι Αττικής, με συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η MAGICA FOURKA κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών λιανικού εμπορίου, μονάδων υγείας, τραπεζών και βιομηχανίας.

Τα στελέχη της εταιρείας, πέρα από την μακροχρόνια εμπειρία που απέκτησαν, μεταβαίνουν κάθε χρόνο στο εξωτερικό για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις νέες μεθόδους γύρω από τις σύγχρονες υπηρεσίες facility management.

Η εταιρεία σήμερα απασχολεί πάνω από 150 άτομα και με την βοήθεια του άριστου και σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτει, προσφέρει έργο υψηλών προδιαγραφών για απαιτητικούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Στην προσπάθεια της για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών της, η εταιρεία προχώρησε στην πιστοποίηση του εφαρμοζόμενου συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2015 (εκπαίδευση προσωπικού, συντήρηση εξοπλισμού, έλεγχος προγράμματος εργασιών, προσωπικού, υλικών, κλπ, κατά OHSAS 18001 (υγιεινής και ασφάλειας).

Η εταιρεία μας, στην προσπάθεια να εδραιωθεί μεταξύ των σημαντικότερων του χώρου της σε εθνικό επίπεδο, θεωρεί στοιχειώδη υποχρέωση της απέναντι στους πελάτες της, την παροχή ολοκληρωμένων και αρίστης ποιότητας υπηρεσιών, τόσο με χρήση μηχανικού και αναλώσιμου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, όσο και με την διαρκή αναβάθμιση του ανθρωπίνου δυναμικού της.

Με βασικές αρχές λειτουργίας μας την άμεση επίβλεψη της ποιότητας των υπηρεσιών μας από έμπειρους συνεργάτες μας, την διαρκή μας ενημέρωση για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου μας, την τακτική εκπαίδευση του προσωπικού μας και την στενή επικοινωνία με τους πελάτες μας, η συνεργασία μας με ένα ευρύ φάσμα πελατών χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη, μακροχρόνια επαγγελματική σχέση και απόλυτη συνέπεια.

el
en_GB el